woensdag 6 februari 2013

silhouetNou dacht ik toch echt dat het voorjaar eraan kwam. Maar helaas; we zullen nog een staartje winter moeten doorstaan.
Gelukkig hebben we de foto's nog. Van zomer en fietsen en genieten van het prachtige landschap. En van elkaars gezelschap.
We hebben er heel wat kilometers opzitten met zus en zwager. We hebben de mooiste plekken van Nederland ontdekt en we weten precies waar we moeten zijn voor de lekkerste kersen, aardbeien, bramen of pruimen. En toch worden we ieder jaar weer verrast door nieuwe plaatjes.Ik kan niet wachten tot het weer zover is. En dan ben ik zo blij met mijn hobby. Dan kun je tijdens het wachten wat doen met zo'n inspirerend plaatje.
5 opmerkingen:

 1. Hij is erg mooi, Luus! En waar heb je dat blokje hout nou weer vandaan?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een hoekje van het aanrecht. Oke, het oude aanrecht.
   En Peter heeft gezaagd en geschuurd.

   Verwijderen
  2. Peter... is gewoon blij met jouw nieuwe passie, houdt hem ook van de straat :)). PS, ik zag vandaag krokusjes, een heleboel... (lente!!)

   Verwijderen
 2. Net nieuwe hobby?! Jemig wat ben je goed zeg! Ik bekijk echt met veel plezier de stempels die je op je blog laat zien. En deze is echt geweldig! Ze lijkt zo weg te fietsen, wat een fraai plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen