donderdag 13 maart 2014

wenskaarten


 Eigenlijk ben ik steeds op zoek naar een reden om stempels te maken. Ik werk eraan maar ik vind nog altijd dat wat ik maak ergens tot nut moet zijn. 

Dan kom je al gauw op stempels om kaarten te maken; het blijft leuk en je kunt er wat mee.

                                        

4 opmerkingen:

 1. Dit ziet er wel héél leuk uit! Weet je zeker dat je in die maanden van afwezigheid niet stiekem bent blijven gutsen, het is een strakke boel :-). Ik maak mijn stempels om het maken. En vanwege de spannende eerste druk. Dan gaan ze opzij en komt de volgende. Mits ik beschik over tijd, energie en ideeën.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige lampionstempels! Ik had erg last van hetzelfde, raakte alleen echt enthousiast als ik er 'iets mee kon', en blokkeerde daarom. Kaarten blijven toch altijd hetgene wat ik het leukste vind (ik stuur graag kaartjes dus dat komt goed uit). Ik probeer het nuttige nu los te laten, gaat al wat beter. Nu wil ik eigenlijk graag nieuwe en meer 'volwassen' designs maken, maar ik merk dat ik mezelf daar opnieuw mee dwars zit -dus ik ga gewoon verder met simpele ontwerpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Ilse. Ik denk dat veel mensen hier last van hebben (behalve Karen en daarom is dat ook zo'n tevreden mens) maar het scheelt altijd als je het van een ander hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ik een tevreden mens? Hahaha!! We moeten binnenkort zeker eens skypen Luus, je vergeet wie ik ben (-:

  BeantwoordenVerwijderen